Zangles

Zing je het liefst de hele dag door en lijkt het jou leuk om zangles te krijgen? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Mijn naam is Suus Claassen (1999) en ik werk in het dagelijkse leven als orthopedagoog. Zelf ben ik op m’n elfde begonnen met het volgen van zanglessen bij Loes Wijnhoven. In de loop der jaren heb ik mezelf, naast het zingen, leren begeleiden op piano, gitaar en ukelele. Omdat ik het ook leuk vind om met anderen te zingen, ben ik inmiddels al vijf jaar lid bij jongerenkoor Hart-Koor in Boxmeer. Naast dat we met dit koor regelmatig op een aantal landelijke podia hebben gestaan, heb ik verder een aantal keren meegedaan aan grote projecten zoals de Rabo Music Sensation in Boxmeer. Ook heb ik zanglessen/workshops gevolgd bij Emma Loeffen en Laura van Kaam, o.a. bekend van The Voice Kids.

 

Ter verbreding van mijn interesse in zang heb ik in april 2022 het certificaat voor de Oriëntatiecursus Dirigeren (koordirectie) behaald bij muziekschool RICK in Weert. Vanaf mei 2023 ben ik gestart als koordirigente van het koor VoMuzi uit Vortum. Verder heb ik in oktober 2022 de basiscursus Opleiding Vocal Education (zangdocent) afgerond, gegeven door Renée Harp (o.a. zangdocente op het Conservatorium van Amsterdam). Ik ben erg enthousiast over deze opleiding, waarin ik theoretische vakkennis heb opgedaan en in de praktijk heb geoefend. Ik kan niet wachten om zelfstandig met jou aan de slag te gaan!

 

De lessen die je bij mij kunt volgen, zullen bestaan uit verschillende zangoefeningen om techniek en kennis bij te brengen. Hiernaast zullen we in de lessen werken aan een lied wat jij zelf hebt uitgekozen. Op deze manier gaan we samen ontdekken waar voor jou de leerpunten liggen. Goed om te weten: de lessen zijn voor jong en oud, dus iedereen die het leuk vindt om te zingen mag zich aanmelden! De lessen zullen op maandagmiddag/-avond gegeven worden in Sambeek. Voor andere eventuele opties/locaties mag je me altijd een mailtje sturen (bijvoorbeeld lesmogelijkheden aan huis in Nijmegen, Apeldoorn e.o.). Mocht je net zo enthousiast zijn als ik: stuur dan een mailtje naar suusclaassen@gmail.com voor een gratis proefles!

 

Mocht je benieuwd zijn hoe ik zing, hier een aantal zangfilmpjes van mij: 

https://youtu.be/gFCM2NzHz3s

https://youtu.be/j7FazaPXZJ4

https://youtu.be/j4exXpHQR-w

 

Tarieven:

Proefles:

-30 minuten: gratis!

 

Individuele lessen:

-30 minuten: 20 euro

 

Pakket van 10 lessen (waarvan 1 les gratis):

-10 lessen van 30 minuten (inclusief gratis les): 180 euro

 

Overige mogelijkheden:

-45 minuten of 60 minuten les (ook in pakketvorm te verkrijgen inclusief gratis les)

-45 minuten les voor een duo: 20 euro p.p.

-meer dan twee personen tegelijk: informeer voor tarieven